ако всички мъртви хора възкръснат

Какво би станало на земята, ако всички мъртви хора възкръснат наведнъж? (Видео)

2.06.2017

 

Отговора на този въпрос е показан във видеото, а именно, че по-голямата част от хората, които са възкръснали ще умрат отново и при това доста бързо.
всички мъртви хора

Човешкото население вече може да се каже, че премина 7,5 милиарда. Както научаваме във видеото от RealLifeLore, това е 7% от броя на всички човешки същества, които някога са съществували, което е около 108,2 милиарда, ако започнем да броим около 50 000 г. пр.н.е.

В изпълненото с творческо въображение видео, автора пита какво ще се случи, ако всички тези исторически хора се върнат към живота наведнъж. Отговорът, по предсказуем и обясним начин, е … хаос на земята. Няма да има абсолютно никаквъв начин да се изхранят толкова много хора, което от своя страна вероятно ще доведе до световна ресурсна война, която ще унищожи само около 10 милиарда души.

Има много забавни факти в това видео, особено развенчавайки мита, че древните хора са живели до около 30 години. Това може да е била средната продължителност на живота в бронзовата епоха, но това се дължи най-вече на смъртността при децата и новородените. Ако сте живели през последните 30 години, продължителността на живота ви е нараснала много повече от когато и да било преди. Днес глобалната продължителност на живота е средно ололо 71 години, което е доста невероятно предвид историята на човечеството.

Учените прогнозират, че световното население ще достигне 9,7 милиарда до 2050 г., което се приближава доста до максимума от 10 милиарда души. Тези числа показват, че ресурсните войни и масовият глад биха могли да бъдат неразделна част от бъдещето на човечеството.